Sztárok

Hajdú Péter: Készen állok egy új kapcsolatra

Hajdú Péter szembetűnő változáson ment át az elmúlt hónapokban. Elárulta, mióta házassága zátonyra futott, több időt fordít a külsejére.

Bár néhány kilótól még szeretne megszabadulni, alapvetően elégedett a külsejével – nyilatkozta a Vasárnapi Blikknek Hajdú Péter, akit a lapnak egy fociedzésen sikerült elkapnia. “Sokkal többet sportolok, amióta külön élek Katától – mondta a műsorvezető, majd hozzátette, bár a karatét szünetelteti, elkezdett edzőterembe járni, hetente kétszer focizik, és az utóbbi hetekben sokat síelt is.

Hajdú nem tagadta, hogy a munka mellett a sport segít neki sokat abban, hogy feldolgozza az elmúlt hónapok történéseit és azt, hogy Noncsit és Dávidkát sem láthatja mindennap. A műsorvezető beszélt arról is, mióta kiderült, hogy házassága válságba került, sokkal több levelet kap az ellenkező nemtől.

Hajdú Péter: “Készen állok egy új kapcsolatra

 

“Nagyon sok ajánlatot kapok. Érdekes, amíg a házasságom rendben volt, kevesebb levél érkezett, talán tiszteletben tartották, hogy foglalt vagyok. Az utóbbi időben viszont elszabadultak az érzelmek.”

Hajdú elárulta, már nem szeretne skalpokat gyűjteni, és más trófeája sem szeretne lenni. “Csajoztam már eleget az életben, komoly kapcsolatra vágyom.”

Olvass még többet Hajdú Péterről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top