Sztárok

Transzvesztitának öltözött Győzike

Győzikét már sok szerepben és még több ruhában láthattuk eddig a képernyőn, ma este viszont hófehér bugyiban, latexköpenybe bújva igyekszik elvarázsolni a közönséget a Playback Párbajban az RTL Spike-on. És ez még semmi!

A Playback Párbaj ma esti adásában – ami most csak az RTL Spike-on lesz látható – Aurelio és Győzike csörtéje ígérkezik az egyik legígéretesebb előadásnak. A nézők szemtanúi lehetnek az eddigi legpikánsabb szájkaraténak, egy idő után a házigazdák, Szabó Zsófi és Gáspár Laci is feladják a békebíró szerepet, és harcra buzdítják a fellépőket. Lesznek könnyek is, miután Aurelio annyira meghatódik attól, ahogy eltátogja Eros Ramazotti Piu che poi című örökzöldjét, hogy zokogásban tör ki. A vidámságot a show-man, Győzike hozza majd vissza a Wellhello nagy slágere, az Apu vedd meg című számával.

A transzvesztita Győzikére a show második feléig várni kell, ekkor fog Lady Gaga Alejandro című slágerére tátogva vonaglani a színpadra helyezett ágyon. Csupasz testét csak egy latexköpeny, illetve hófehér croptop és bugyi fedi! A műsor tetőfokán Győzike kéjesen végigsimítja a férfi háttértáncosa testét. A mozdulatsor olyan élethűre sikeredett, hogy Szabó Zsófi egyenesen belepirul, és lányos zavarában azt se tudja, hová nézzen.

Hogy ezek után labdába tud-e rúgni Aurelio, akinek a Bëlga Szerelmes vagyok című számával kellene felelnie Győzike emlékezetes alakítására, az ma este kiderül!

Playback Párbaj új epizód ma este 23.15-kor, ismétlések szombaton 12.00-től és szerdán 22.00 órától, az RTL Spike műsorán!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top