Sztárok

Fodor Zsóka prostibotránya: megköszönöm, hogy írtak róla

Demcsák Zsuzsa sem gondolta, hogy egyszer azért beszélget Fodor Zsókával a reggeli adásban, mert a 74 éves színésznő nemrégiben prostiügybe keveredett.

 Egészen pontosan azzal vádolták meg Fodor Zsókát, hogy bordélyházat üzemeltet, és egyes értesülések szerint a rendőrség is házkutatást tartott nála, majd le is tartóztatták. Ez utóbbiról még maga az érintett nem hallott.

Fodor Zsóka prostibotránya: megköszönöm, hogy írtak róla

“A Macskajáték előadása előtt értesültem arról, hogy rendőrök gyűrűjében állok, és fél hétkor kaptam az első kétségbeesett, majdnem sírós telefont az örkényi szomszédasszonyomtól, hogy mit csináltam, és hol vagyok? Mondtam, hogy Békéscsabán a színházban, de ő mondta, hogy letartóztattak, meg a rendőrség” – kezdte a sztorit a színésznő, aki az egészen láthatóan jól szórakozott, még ha először felzaklatták is a telefonhívások, ráadásul az előadás miatt nagyon utána sem tudott járni annak, miről van szó. 

Fodor Zsóka prostibotránya: megköszönöm, hogy írtak róla

Egy álhíreket terjesztő oldalon jelent meg először az írás, és Fodor Zsóka fejében úgy állt össze a történet, hogy róla megjelent három hírt gyúrtak egybe. Az egyik, miszerint nagyon vagyonos ember, a másik, hogy szerepel az Örömlányok végnapjai című darabban, a harmadik pedig, hogy a színésznő elvállalt egy szerepet a bűnmegelőzésről szóló kampányban, és az ott készült fotójához költöttek egy történetet.

Fodor Zsóka prostibotránya: megköszönöm, hogy írtak róla

“Ott álltam a rendőrök közt és vártam a jelenetemre, és a jelenet egyik képét levették, négy nagyon szép, ledér hölgy van mellettem, de nem az én lányaim.”

Mindezekkel kellemetlenséget akartak neki okozna, mondja a 74 éves színésznő, aki nevetve hozzátette: “Nem sikerült nekik, mert ekkor hatalmas reklámot én még életemben nem kaptam, úgyhogy hálás vagyok nekik.”

Az egész bordélyházas balhé nem viselte meg Zsókát, mint kiderült, azóta a környezetében élők szívesen cukkolják ezzel a történettel. “Csak madámnak hívnak Békéscsabán a kollégáim.”

Fodor Zsóka prostibotránya: megköszönöm, hogy írtak róla

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top