Sztárok

Széll Tamás visszavonul

Széll Tamás úgy döntött, végleg visszavonul a versenyzéstől. Mostantól a saját karrierjére kíván koncentrálni, de nagy potenciált lát a magyar csapatban.

Széll Tamás mesterszakács abbahagyja a versenyzést, számára az idei Bocuse d’Or volt az utolsó alkalom, hogy ringbe szállt. A séf a versennyel kapcsolatba a Pénzcentrumnak adott interjújában elmondta, hogy igazságosnak tartja a zsűri döntését, volt három csapat, akik egy picivel jobbak voltak. “A japánoknak is 15-16 évébe került, mire dobogósak lettek, mi pedig mindössze 6 év alatt elértük, hogy majdnem dobogóra állhattunk, tehát jó tempóban értük be a riválisainkat, iszonyú potenciál van a magyar csapatban” – fejtette ki Széll Tamás, aki elképzelhetőnek tartja, hogy a magyar csapat 2-4 év múlva dobogós helyet szerezzen.

De már nélküle.

Széll Tamás visszavonul

“Február 25-én megnyílik a Stand25 Bisztró a Hold utcai piac földszintjén, utána pedig, ha lehetőségem adódik, egy saját fine dining éttermet is szeretnék nyitni, de ez még egy jóval távolabbi terv” – mondta el a további terveiről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top