Sztárok

Sarka Kata Szunai Lindáról: …belülről rohad

Tobzódik a kedvesség: Sarka Kata ócsárolja hat évvel ezelőtti választottját, Szunai Lindát, mindezt egy Bódizs Veronika-videó nyomán. Fröcsögni, azt tudnak. Szegény Bódizs eközben nem tehet semmiről, ő csak erős magyar akcentussal beszél angolul.

Először megmutatjuk a gigászi csatát kirobbantó Bódizs Veronika-videó egy részletét: 

Szegény Bódizs a Youtube-on kapott bőven, egy horváth_ádám nevű illető megjegyezte, hogy “mi a k.rva f.sz”, Bicepsz Károly pedig közli: “Egy lánynak 2 lehetősége van: vagy szép, vagy okos. Neki egyik sem jött össze sajnos.”

Lépjünk túl a nép megjegyzésein, töröljük le a könnyeket és a sminket Bódizs szeme alól, és a Youtube-ról lépjünk át a Facebookra, ahol a megosztott videó alatti kommentáradatban egyszer csak feltűnt a Hajdú Pétertől éppen váló Sarka Kata, és a Bors írása szerint így szólt: “Szunai Lindán kívül – aki nem tartotta be a hazai szervezők kéréseit önkényesen, nem is ért el semmit az égvilágon – más versenyzők is tudtak felső fokon angolul. Kulcsár Edina nem beszélt tökéletesen közel sem, és a világ második legszebb lánya és Európa legszebbje. Szunai Lindára egyáltalán nem volt büszke senki, és nem szeretett vele dolgozni több ok miatt is. (…) Minden kolléga és én is azzal példálózunk, hogy olyannak sosem szabad lennie egy szépségkirálynőnek, mint Szunai Linda. A hozzáállása a versenyhez és a társaihoz stb. A teljesítménye meg jóindulattal sem nevezhető teljesítménynek. Nekem erről ez a véleményem. Hiába szép valaki (kinek az, kinek nem), ha belülről rohad. Ezt a lányt nem ismerem, de tudom azt, hogy a társai szerették, jól teljesített, lehet vele együtt dolgozni, nem hisztis, nincs egy olyan anyja, aki megkeseríti a szervezők munkáját, és lehet rá számítani – fejtegette Kata, majd hozzátette: – Számomra ez a lány a szépségkirálynők karikatúrája, szégyen, hogy ő is annak nevezheti magát.”

???????? @melindadrozdik #beautymoments #babyboomer #bestnail @medrostyle

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett videó,

Ami sok az sok, gondolhatta Szunai Linda, ez mégsem kóser, ha így nekem jönnek, és olyat bökött vissza, hogy kész csoda, hogy olvasás közben Sarka nem esett hátra, mint az ólajtó. 

“Sarka Kata, remélem, ennyi idősen, mint te, én már nem itt fogok tartani. Hogy a Face­bookon szidok számomra teljesen érdektelen embereket” – a kommenthez egy kecses szmájli is odafért, mert egyes körökben nincsen poszt és komment emoticon nélkül. 

Hogy micsoda? – a cinikus hangnem betett Sarkának, és elővette a tőrt: “Szunai Linda, ne menjünk bele szerintem, mert azt hiszem, tudnék itt olyat mondani, ami holnap címlap, és a föld alá süllyednél.” A Bors megjegyzi, hogy nem sokkal ezután sajnos eltűntek a kommentek, miközben a fél ország szívesen olvasta volna, hogy a mondvacsinált pletykák miatt havi többször is címlapon szereplő Sarkát mégis mivel válthatta volna a címoldalakon egy napra Szunai. 

Szavazz!

Ez egy angol nyelvlecke, a Linda and the Greenies: 

Ez pedig egy Ős-Bikini dal, melyben Nagy Feró azt is énekli, hogy “nekünk te ne ugass, vau, vau”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top