Sztárok

Lengyel Tamás speciális helyzetben van – kezdődik A mi kis falunk

Ritkán nyilatkozik Lengyel Tamás, és ez egyáltalán nem véletlen. A színész, aki a Válótársakkal még több rajongót szerzett magának, most mesélt a speciális helyzetéről is.

Eddig csütörtökönként a Válótársakban láthattuk őt mint Jocit, holnaptól pedig egészen új szerepben mutatja meg magát A mi kis falunk sorozatban. 

“Ez most egy speciális helyzet, hogy nyolc hétig megy majd A mi kis falunk, az azt megelőző tíz hétben pedig a Válótársak, de ez még nem jelenti azt szerintem, hogy a csapból is én folyok” – mondta az NLCafénak a színész. 

Lengyel Tamás tudatosan tartja magát távol a nyilvános szereplésektől, erről is mesélt nekünk a sorozat sajtóvetítésén, ahol gyakorlatilag az egész stáb felvonult. 

Ahogy a korábbi bemutatóból kiderült, ezúttal egészen más karaktert alakít majd, ami szintén az egyik kulcsa annak, hogy “ne használódjon el” – ahogy ő fogalmazott. Lengyel Tamás tréninges fociedzőként szinte felismerhetetlen első pillanatban. 

Ha pedig kíváncsi vagy, hogy ez tényleg más hangulatú forgatás volt-e, mint a Válótársak, akkor nézd meg A mi kis falunk első öt percét: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top