Sztárok

Sváby András visszatér a képernyőre

Sok televíziós szerződik át mostanában az ATV-hez, és olyanok is vannak, akik hosszabb idő után itt tűnnek fel újra a képernyőn. Mint Sváby András. Mutatjuk, milyen műsort vezet majd!

Sváby András meghatározó alakja volt a hazai kereskedelmi televíziózásnak. A TV2 egyik legfontosabb arca volt, és nagy része volt a Napló című műsor hatalmas sikerében, 10 év után 2007-ben mégis távoznia kellett a csatornától. Azóta saját vállalkozásaiban dolgozik, sikeres éttermeket működtet, 10 év után most mégis visszatér a hivatásához.

“Biztos, hogy Sváby András az ATV-n tér vissza. Márciustól a reggeli műsort fogja vezetni Bombera Krisztinával. A másik műsorvezető páros Kárász Róbert és Krug Emília lesz. Méltatlanul elbántak Andrással és a Naplóval, örülök, hogy ez nem vette el örökre a kedvét a televíziózástól” –tudta meg a Bors egy neve elhallgatását kérő bennfentestől.

Sváby András visszatér a képernyőre

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top