Sztárok

Stadler József: Indulok csajozni

Február 6-án áll bíróság elé az akasztói vállalkozó. Stadler József bízik benne, hogy ártatlannak nyilvánítják, és megint hajkurászhatja a nőket.

“Figyelje meg, igazán nagy durranásra készülök!” – mondta a Blikknek Stadler József a közelgő tárgyalásról. Stadler a lapnak elmondta, hogy az összes nőjét a börtön vette el tőle, mert a hölgyek nem tudták kivárni a külön töltött éveket. “Amint kimondják, hogy ártatlan vagyok, már indulok is csajozni! Senki ne higgye, hogy egyedül fogok megöregedni” – közölte. 

Stadler Józsefet 2011-ben százmilliós csalás miatt ítélték el négy év tíz hónapra, majd 2014-ben még két év tíz hónapot kapott. Időközben egy 400 milliós adócsalás miatt újabb eljárás indult ellene, február 6-án ezt az ügyét tárgyalják. 
Stadler József: Indulok csajozni

Nyugdíjból él

A milliomos vállalkozóból lett kisnyugdíjas és nagyon beteg Stadler József egy apró szobában húzhatja meg magát a barátainál. “A nyugdíjamból élek, ami nem csillagászati összeg – mondta. – Nagy szerencse, hogy fűtésre és egyéb rezsire nem kell költenem, mert így az összes pénzemen zöldséget és gyümölcsöt tudok venni. Lehet, hogy valaki mosolyog ezen, de nekem ez jelenti az életet. Van, hogy napokig nem eszem főtt ételt, csak nyers koszton élek. Ha a börtönben maradok, már biztos nem élnék, mert ott szörnyű ételeket főztek, amit nem bírt a hasam, és kikészült a hasnyálmirigyem is. Ha visszaküldenek, biztos, hogy egészségileg is újra nagyon rossz állapotba kerülök” – magyarázta az egykori vállalkozó, akit hamarosan újfent megműtenek hasnyálmirigy-problémái miatt. “Azt nem tudom, mi lesz, ha mégis elítélnek, hiszen a börtönben minden kínom kezdődik elölről” – tette hozzá. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top