Sztárok

Egy rövid szexjelenet: A sötét ötven árnyalata – előzetes

Ha igaz, hogy A szürke ötven árnyalata után a filmben látható szextárgyak iránt megnőtt a kereslet, akkor az idei film, A sötét ötven árnyalata után érdekes lehet beszállni egy zsúfolt liftbe.

Végül is semmi különös nincs abban, ha azt mondjuk: A sötét ötven árnyalata új előzetese egy rövidke szexjelenet. Lényegében ezt is várjuk A szürke ötven árnyalata folytatásától. Az egész egy menő étteremben kezdődik, a “vedd le azt” felszólítással, és ahogyan Dakota Johnson eleget tesz a felszólításnak, csak azt látjuk, hogy a férfi kéri a számlát, és… de nézd meg inkább magad. 

Az, hogy A sötét ötven árnyalata egy újabb erotikus jelenettel csalogatja a nézőket a moziba, nem kritikai észrevétel, csupán egy tény.  

Miközben az előzetest néztük, felmerült a kérdés, hogy a többiek  liftben vajon mit vettek észre az egészből? A szőke nő arcáról mindenesetre nem sok mindent lehet leolvasni.

Egy rövid szexjelenet az új Szürke ötven árnyalata bemutató

A film bemutatója február 9, és vannak olyan mozik, ahol olyan jegyvásárlási rohamra számítanak, mint a Star Wars idején.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top