Sztárok

Marsi Anikó cáfolja a pletykákat

Több találgatás is napvilágot látott Marsi Anikó növekvő hasával kapcsolatban. Marsi most megszólalt, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, és megcáfolja a pletykákat.

Marsi Anikó a Mokkában beszélt az állítólagos terhességéről. “Mindenkiről lehet olyan rémesen előnytelen fotót készíteni, ez nem azt jelenti, hogy nádszálkarcsú lennék, de tény, hogy én ilyen hasas típus vagyok. Ha ötvenkét kilót mutat alattam a mérleg, nekem akkor is van hasam. Nem vagyok várandós!” – mondta és hozzátette azt is, hogy a találgatásokkal ellentétben nincsen hasi sérve sem.

Elárulta azt is, hogy miért nem szeretne még egy gyereket. “Gyerekek, eddig én a túlélésre fociztam így a két gyerek mellett. De tény, hogy amikor még csak egy gyerekünk volt, akkor én még mindig ábrándoztam róla, hogy majd még kettő pluszban vagy három… Aztán megszületett Vincuska, és akkor azt mondtam, hogy na, befejeztük a családalapítást, és nekünk ennyi gyerek bőven elég!. Mert a Vince, ő nagyon… Hogy is mondjam!? Ő nem volt egy egyszerű kisbaba, meg kiscsávónak sem annyira egyszerű. Úgyhogy én azért azt még hatszor meggondolnám… Sőt azt is szoktam mondani, hogyha Vincus lett volna az első gyerek, akkor lehet, hogy egy kiscsalád lennénk!” – mondta el Marsi Anikó.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top