Sztárok

Megszólalt a verekedésről a Happy Gang sztárja

Tavaly nyáron kocsmai verekedésbe keveredett a Happy Gang énekese, ahol nem ő volt az áldozat. Most végre megszólalt az üggyel kapcsolatban, és elmondta, hogy sajnálja a történteket, és nem gondolta, hogy ekkora baj lesz abból, hogy ütött.

Azt írja a Blikk, hogy megbánta tettét Móré András, akinek a neve többet mondhat, ha így jegyezzük le: a Happy Gang formációból ismert Vitamin. A zenekar énekese tavaly nyáron keveredett balhéba egy csepeli borozóban, Salamon Viktor sértett akkor ezt nyilatkozta: “félholtra vert a Happy Gang tagja”. Salamon közölte, hogy Vitamin “minden előzmény nélkül, egyszer csak odalépett az asztalunkhoz, és fejbe vágott. Utána elszaladt, a rendőrök csak másnap kapták el. A szemöldökömet leszámítva nem mozog azon az oldalon az arcom, elmondani sem tudom, milyen borzasztó érzés.” A sértett jogi képviselője akkor a Blikknek megerősítette, hogy az ügy nyomozati szakaszban van, a gyanúsítottat kihallgatták, és orvosszakértőt rendeltek ki.

Egyoldalú történet? 

A vádlott egészen eddig hallgatott, de most ő is megszólalt a napilapnak. Vitaminnak heteken belül súlyos testi sértés vádjával kell bíróság elé állnia. “Pokol volt, amikor egymás után jelentek meg az újságcikkek, a legtöbb ráadásul elég egyoldalú volt. Ehhez persze az is hozzájött, hogy nem mondtam el a történetet az én szemszögemből, de nem akartam belemenni ebbe a véget nem érő adok-kapokba” – magyarázta Vitamin, akinek súlyos testi sértés vádja miatt kell bíróság elé állnia. Hozzátette, hogy egyszer üzenetet küldött az áldozatnak, és szerette volna megbeszélni a történteket, de a férfi ezt visszautasította. Salamon úgy állította be az esetet, hogy az énekes minden ok nélkül ment neki, de Vitamin most elmondja, hogy néz ez ki az ő szemszögéből. 

“Meccset néztem, miközben hangosan hallgatott zenét a telefonján. Beszélgetni akart velem, de mondtam, hogy én másfajta zenét kedvelek. Egyszer csak elkezdett beszólogatni, hogy »bámuld tovább a tévét, veled nem lehet beszélgetni«. Mondtam neki, hogy »figyelj, ember, velem lehet beszélgetni…«. És akkor itt kezdődött az egész. Zokon vette a megszólítást, hozzáteszem, akkor még nem tudtam a nevét, de arra a következtetésre jutott, hogy ha ő ember, akkor én állat – emlékszik vissza a kilencvenes évek megkerülhetetlen sztárja. – Elszámoltam tízig. Ugyan kezdtem ideges lenni, de egy ilyenből még nem csinálok ügyet. Később bejött egy srác a kocsmába és köszönt, de ezt Viktor nem hallotta. Elkezdte szidni, mire én a társaságában ülő hölgynek – akit ismerek – szóltam, hogy de igen, köszönt a srác. Viktorban ez úgy csapódott le, hogy én az idegent védelmezem velük szemben, és ekkor kezdődött a baj. Arról kezdett el beszélni, hogy ő engem hogyan hagyna helyben.” Vitamin szerint Salamon ekkor már egy órája provokálta, és ekkor felállt. “Odaszólt, hogy »mi van, jössz a pofonodért?« – folytatja a sztorit. – Akkor szakadt el a cérna, és megütöttem, csak elfelejtettem, hogy a pohár a kezemben van. A helyszínen egyébként nem is lehetett látni, hogy komoly a sérülése. A tulaj azt mondta, hogy nem olyan vészes, majd lefertőtleníti, én meg nagy idegességemben hazamentem. Másnap reggel hat órakor jöttek értem a rendőrök.”

Vitamin azt is elmondta, hogy akadt már életében konfliktusa, de türelmes embernek tartja magát, és szerinte Viktor remekül provokálta, mire eljutott az ütésig. “Nem akartam sérülést okozni neki, az ütés maga nem is volt erős, de szerencsétlenül találtam el” – tette hozzá.

Az ütés miatt Salamon arcának egy része lebénult. Az igazságügyi szakértő megállapította, nyolc napon túl gyógyuló a sérülés. Hogy maradandó fogyatékosságról van-e szó, az csak az eset után egy évvel, azaz idén júniusban állapítható meg.
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top