Sztárok

Itt folytathatja Kárász Róbert

Kárász Róbert közel egy év kihagyás után ismét visszatérhet a tévézéshez! Ha sikerül megállapodniuk a csatornával, akkor ismét reggelente láthatjuk majd a képernyőn.

A Blikk információja szerint az ATV erősíteni kívánja műsorvezetői gárdáját, így tárgyalásokba kezdett több ismert tévéssel is, hiszen két férfit mindenképp szeretnének átigazolni. Bennfentesek tudni vélik, hogy az egyik potenciális jelölt nem más, mint a TV2 egykori sztárja, Kárász Róbert

“Annyi igaz, hogy több férfi műsorvezetővel is tárgyalunk jelenleg, ám amíg le nem zárulnak ezek a megbeszélések, nem mondhatok többet. Két erős, ismert férfi tévést szeretnénk a csatornához igazolni, reményeink szerint hamarosan meg is lesznek. Az ATV Startnál így két páros lenne, az egyik hölgy már biztos, hogy Bombera Krisztina lesz, a másik női műsorvezetőt pedig elsősorban csatornán belül keressük, de még folyik a casting” – reagált Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója a lap megkeresésére.

“Diplomatikusan csak annyit mondhatok, hogy nem kapkodok munka után, szerencsére nem vagyok rászorulva. Ha olyan felkérést kapok, ami mind szakmailag, mind anyagilag megéri, tetszik, s örömömet lelem benne, akkor igent fogok mondani”mondta el kárász Róbert.

Forrás: facebook.com/pg/Kárász-Róbert-official
Forrás: facebook.com/pg/Kárász-Róbert-official

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top