Sztárok

Elhagyja a családját Hujber Ferenc

Betelt nála a pohár, elege lett, hogy a család elviszi minden idejét. Hujber Ferenc kiborult, és közölte otthon, hogy ennyi volt, lelép.

Embertelen dráma van: “Úgy érzem, hogy az egész világ jön velem szembe, és ez nagyon fura érzés” – magyarázta Hujber Ferenc az Édes élet kamerájának, miután kirohant gyerekei anyjának, Tölgyesi-Khell Cynthiának. A színész arról panaszkodott, hogy nincsen ideje magára, hogy nem tudja megvalósítani a dolgait, és az asszonyt is osztotta egy kicsit. “A közös dolgaink egyre idegesítőbbek. Nekem nincsenek hobbijaim, én nem megyek el sehova hetekre, nekem nincsenek ivócimboráim, nincsenek barátaim. Nem voltam nyaralni, nem lehetett elmenni, mert csak a családdal lehet elmenni, mert akkor az egy tartalmas dolog. Ezért megyek el egy évre külön. Azért, mert egy éve nem tudom behozni magam. Nem tudok a saját dolgaimmal foglalkozni. Kell a kikapcsolódás.”

A videó szerint Hujber egyelőre csak a fészerig jutott, arról még nem tudni, hogy komolyan gondolta-e, amit mondott, és tényleg lelép-e egy évre.

Hujberéknál múltkor is volt műsor, akkor lángra kapott Cynthia haja.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top