nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Szavazz: melyik külföldi celebnek a legalacsonyabb az IQ-ja?

Szavazz: melyik külföldi celebnek a legalacsonyabb az IQ-ja?

A Japánt Afrikába helyező Britney Spearsnek? Vagy Paris Hiltonnak, akinek Nyugat-Afrika az egyik kedvenc országa? Netán a tonhalat csirkének gondoló Jessica Simpsonnak? Erős a mezőny, határozott döntésekre van szükség.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Justin Bieber elképesztő hülyeségeket képes beszélni. Snooki a Jersey Shore sztárja volt, a trash reality keresztanyjaként mondhatni törzskönyvezett IQ-betyár.

Paris Hiltonnak a mai napig az a legnagyobb teljesítménye, hogy néha elfelejt felöltözni, de még arra sem volt képes, hogy a hírneve miatt híres tenyérbemászó celebként rivaldafényben maradjon, mert jött a Gutenberg-galaxishoz maximum hashtagekkel kötődő Kim Kardashian a pucér szelfijeivel, és már miatta őrjöng a nép. Kanye West, Chris Brown, Britney Spears, Jessica Simpson – a sor még bőven folytatható, a celebes fiókban ugyanis elég sok az életlen kés manapság. Na de melyikük a legtompább? Döntsd el te: mi összeszedtük a legerősebb versenyzőket és a legokosabb megnyilvánulásaikat, neked már csak választanod kell közülük.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon