Sztárok

Büszkén vállalja narancsbőrét a plus size modell, Ashley Graham – fotó

Nem akármilyen , harcos üzenetet írt az egyik fotójához Ashley Graham plus size modell, akit kedvünk lenne megölelni, vagy legalábbis kinevezni "fogadd el magad" nagykövetnek.

“Járok edzeni. Igyekszem helyesen táplálkozni. Olyannak szeretem a bőröm, amilyen. Nem fogok szégyenkezni néhány gödröcske, duzzanat, cellulitisz… miatt. És neked sem kell szégyellned!” – írta ki legfrissebb fotója alá, Ashley Graham plus size modell, aki nem először adott hangot véleményének. “Egyeseknek túl telt vagyok. Másoknak túl magas, túl nagy mellű, túl hangos, és most túl kicsi, túl sok, és egyszerre nem elég” – írta korábban Graham, aki szerint ideje lenne véget vetni egymás becsmérlésének úgy a neten, mint az életben.

 “Akkor azt kérdőjelezték meg, hogy tulajdonképpen hogy lehetek plus size modell. Amikor viszont a narancsbőröm látszik a fotón, akkor azzal vádolnak, hogy pártolom az elhízást és az egészségtelen életmódot.”

Ashley Graham és férje
Ashley Graham és férje

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top