Sztárok

14 év után előkerült Somló Tamás sosem hallott dala

Bornai Tiborral közösen készítette a tavaly elhunyt Somló Tamás azt a korábban sosem hallott dalt, amelyik 14 év után került elő. A Valami történik velünk című felvételt ti is meghallgathatjátok. Nos, hogy tetszik?

Eddig soha nem hallott dalt töltött fel Bornai Tibor, a KFT zenekar billentyűse a videómegosztó portálra. A szerzeményt Somló Tamással közösen készítették. A Valami történik velünk című dal Somló és Bornai együttműködésének utolsó darabja. A 14 év után előkerült dalról Bornai Tibor úgy gondolta, az méltó megemlékezés a tavaly nyáron elhunyt Somló Tamás munkásságáról.

A Valami történik velünk szövegét Bornai Tibor írta. Akkor még nem sejthette, hogy ez az utolsó közös munkájuk lesz Somló Tamással. A dalt egyébként eredetileg filmzenének szánták. Rengeteget dolgoztak vele, végül a film rendezője mégis úgy döntött, nem kéri a felvételt. A hanganyagot viszont már rögzítették, így történhetett meg, hogy ennyi évvel később a dalt mégis megismerhetik a rajongók – tudta meg a Bors.

Íme, a sosem hallott Valami történik velünk című dal

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top