Sztárok

Kiakadt Sebestyén Balázsékra a ráktúlélő, Szentesi Éva

Az elmúlt napokban a Rákellenes Liga reklámfilmje nagy port kavart, és ezzel a témával Sebestyén Balázsék is rengeteget foglalkoztak.

Őszintén, tabuk nélkül írt Szentesi Éva arról, hogyan diagnosztizáltak nála méhnyakrákot, hogyan élte meg a kezeléseket, amikor kiderült, hogy a rák továbbterjedt, és ráktúlélőként a könyvével, blogjával sok sorstársának ad erőt. Talán éppen ezért akarták őt meghívni Sebestyén Balázsék Reggeli show-jába, amire a blogger hiába készült. Nem ez az első eset, hogy így járt, ezért a közösségi oldalán írta le a véleményét. 

A hozzászólók egyetértettek Szentesi Évával, jogosnak tartják a felháborodását.  Különösen, hogy a másik felet meghallgatták. 

Sebestyén Balázs és Bittner Nóra beszélgetését a Reggeli Show-ban itt hallgathatjátok meg. “Engem rettenetesen meglepett a magyar Rákellenes Liga reklámfilmje…”  – kezdte a beszélgetést Balázst, aki szerint amikor a rendőrségi áldozathibáztatás után egy évvel ezzel találkozott, csak annyi tudott mondani, hogy “atyaúristen”. (A beszélgetéshez tekerjetek 1:13:00-hoz.)

Bár a rádióba Szentesi Évának nem sikerült bekerülni, azért a célt, hogy a Rákellenes Liga áldozathibáztató kampányfilmjét töröljék a honlapjukról, sikerült elérnie.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top