Sztárok

Michael Jackson lánya: megerőszakoltak

Michael Jackson 2009-es halála máig rejtélyes, az azóta felgöngyölített gyerekmolesztálási üggyel pedig előszeretettel foglalkozik a sajtó. Arról eddig nem tudtunk, hogy Jackson lánya, Paris is túl van egy szexuális támadáson.

Április harmadikán lesz tizenkilenc éves Michael Jackson lánya. Paris Jackson színésznőként és modellként is vállal munkát, önálló életet él, és ritkán áll a nyilvánosság elé. A patinás Rolling Stone magazin felkérésére viszont most igent mondott, így ő szerepel a világ egyik legismertebb zenei szaklapjának aktuális címoldalán. A vele készült interjúban Paris mesélt a gyerekkoráról, apja haláláról és a sokakat foglalkoztató, az utóbbi időben többszörösen felbolygatott gyerekmolesztálási ügyről is. 

Michael Jackson lánya: apám ártatlan

Michael Jacksont megölték

Az énekest 2009. június 25-én eszméletlenül fekve találták az ágyában, és még aznap délután meghalt. Michael ekkor világ körüli turnéra készült, Paris emlékszik, hogy apja rémesen kimerülten járt haza a próbákról. “Mondtam neki, hogy aludjon egyet, mert fáradt.” A lány szerint apját a koncertszervezője dolgoztatta a halálba, és megjegyezte, hogy Justin Biebernek is pont ez a cég szervezi a bulijait, és a tinisztár jobban teszi, ha vigyáz magára. 

Hozzátette, hogy apja úgy vélte, egyesek el akarják kapni őt, sőt többször is azt mondta, hogy meg fogják ölni. “Tudom, hogy őrült összeesküvés-elméletnek hangzik, de lehet, hogy igaz.”

“Apám ártatlan”

Az interjúban kibeszélték Michael Jackson gyerekmolesztálási ügyét is. Paris elmondta, hogy szerinte nem véletlen, hogy apját sosem találták bűnösnek, és egyébként is emlékszik, hogy mindig milyen kedves volt a gyerekekkel, őket sem bántotta soha. “A gyerekeidnek megpróbálod a lehető legszebb gyerekkort biztosítani” – mondta. Azt is elmesélte, hogy többször is sírt neki az édesapja, mert képtelen volt felfogni, hogy miként fordult ellene a világ. “Sosem kételkedtem az ártatlanságában” – tette hozzá.

Parist megerőszakolták

Jackson lánya a magazinnak arról is beszélt, hogy 14 éves korában szexuális erőszak áldozata lett. “Egy jóval idősebb, számomra teljesen idegen férfi támadott le. Ennél többet nem árulok el, a részletekről nem akarok beszélni. Nagyon rossz élmény volt, nehezen dolgoztam fel, és akkor nem is mondtam el senkinek.”

Paris mindemellett beszélt a gyerekkoráról is, hogy milyen jó volt Neverlandben felnőni, de azt is elmondta, hogy öt évvel ezelőtt miként próbált végezni magával, és hogy kamaszkorában átesett egy súlyosabb drogfüggőségen. Ma mindössze egy káros szenvedélye van, a mentolos cigaretta. Paris közölte, hogy jól érzi magát, és szerelmes egy 26 éves dobosba, név szerint Michael Snoddyba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top