Sztárok

Tv2 bejelentés: Február 2-án indul Azurák Csaba új műsora

Nincs több találgatás. Nem költözik másik csatornára Azurák Csaba. A Tények egykori műsorvezetője marad a TV2-nél, új műsorát pedig február 2-án láthatják először a nézők.

Az 1/1 Azurák Csabával egy olyan véleményformáló, sok esetben exkluzív interjúkat, riportokat bemutató műsor, amely sokszínű témaválasztásával, izgalmas riportjaival igyekszik kiszolgálni a nézőket, olykor szórakoztató, olykor elgondolkodtató módon –  írja közleményében a csatorna. A hír néhány órával az után érkezett, hogy reggel újabb hírek szóltak Azurák Csaba bizonytalan jövőjéről. 

Most már nem kell tovább várni. Kiderült, hogy Azurák NEM igazol másik csatornához, és az ígért új műsora is elindul. “Nagy izgalommal várom, hogyan fogadják a nézők az 1/1-et. Hatalmas lehetőségnek tartom, hogy a saját nevemmel fémjelzett háttérműsorom lehet a TV2-n. Az esti műsorsáv pedig lehetőséget ad arra, hogy egy kicsit mélyebb, elemzőbb riportok is helyet kapjanak a stúdióbeszélgetések, esetenként hosszabb portrék mellett” – nyilatkozta február 2-án induló műsoráról Azurák Csaba.

Tv2 bejelentés: Február 2-án indul Azurák Csaba új műsora

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top