Sztárok

Elhunyt Kékes Zoltán, a Dolly Roll legendás tagja

67 éves korában elhunyt Kékes Zoltán, akit sokan csak Szisziként ismertek. A Dolly Roll és a Hungária együttes gitárosát sokan gyászolják.

Kékes Zoltán halálhíre váratlanul érte a rajongókat, akik a Story Facebook-oldalán keresztül fejezték ki az együttérzésüket a családdal. Egyesek nem is hitték el a hírt, mivel nem lehetett arról hallani, hogy az ismert gitáros betegeskedne. 

Sziszi 8 éves korában kezdett zongorán tanulni, majd a Kandó Kálmán Technikumban tanult, majd a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán üzemmérnöki diplomát szerzett. Első zenekara a Sinus együttes volt, de tagja volt a Zenit együttesnek, játszott a Teenagerben, a Fermben és a Gemini gitárosa is volt. Tíz éven át a Hungária együttes tagja volt. 1983-tól gitárosa, vezetője és egyben menedzsere is a Dolly Rollnak.

Vicces és kedves személyiség volt, akit tiszteltek a kollégái. Ő maga büszke volt a sikereire, ahogy ebben a videóban is jól kijön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top