Sztárok

Damu Roland csúnya háborút indított a lányáért

Az elmúlt hónapok viszonylag csendesen teltek, Damu Roland és Damu Edina megegyeztek a kislányuk érdekében. Legalábbis így tűnt, mert újra gyámhatóság vizsgálja az ügyet.

Kibújt az első foga, és már fel is tud állni Damu Roland kislánya. Maját jelenleg Damu Edina testvére neveli, de a színész magához akarja venni a gyámságban élő gyereket. A Story magazin tudta meg a részleteket.

Damu Roland csúnya háborút indított a lányáért

“Új év negyedik napján két rendőr csengetett. Igazolták magukat, közölték, hogy kiskorú veszélyeztetése miatt feljelentés érkezett. Eszerint a gyerek alultáplált, koszos, nincs jó helyen, az anyám pedig részeges”  kezdte a magazinnak Katalin, aki a kicsi gyámja.

A hosszas vizsgálódás, a meghurcolás szerintük Damu műve, az ő történetük azonban egészen más, mint ahogyan a színész azt beállítja. Erről beszéltek a magazinnak, amelyből az is kiderült, Damu Edina hogyan kezeli az alkoholproblémáját

Damu Roland csúnya háborút indított a lányáért

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top