Sztárok

Tatár Csilla: új haj és -8 kiló, ennyi változott

Sokat bántották Tatár Csillát tavaly a külseje miatt, de nem kezdett vad fogyókúrába, a gyereke érdekeihez igazította a sajátjait. Az eredmény önmagáért beszél.

Tavaly sokan gratuláltak Tatár Csillának, amikor visszaszólt az őt kritizálóknak. “Igazi őrület volt körülöttem korábban, amikor néhány héttel Milán születése után kamera elé álltam. Volt rajtam néhány pluszkiló, és van is a mai napig. De őszintén, szívből mondtam, hogy nem érdekelt, hogy nézek ki, a kisfiam és a családom számomra a legfontosabb, és az ő igényei mindennél többet nyomtak a latban” – mondta nekünk korábban Tatár Csilla.

Tatár Csilla: új haj és -8 kiló, ennyi változott

A Dal tavalyi sajtótájékoztatóján amúgy ugyanolyan mosolygós és kedves volt, mint mindig, nem került ki egyetlen kérdést sem. A műsorvezető büszke anyukaként csak annyit mondott: egy kismamánál nem szabadna, hogy a súlya kérdés legyen, a gyereke az első és a gyereke táplálása.

fotó: Birton Szabolcs
fotó: Birton Szabolcs

Az idei sajtótájékoztatón is magabiztos volt Tatár Csilla.

Tatár Csilla: új haj és -8 kiló, ennyi változott

Később a közösségi oldalára pedig csak ennyit írt ki: “Új dalok, új haj és -8 kiló 🙂 Ennyi változott tavaly óta…már, ami A Dalt és engem illet!”

A szülés után fokozatosan kezdett sportolni, ahogy Tatár Csilla márciusban fogalmazott: “Mindenképpen szerettem volna újra mozogni, tudtam, ha rendeződik az életünk, beáll Milán napirendje, erre újra lesz alkalmam. Így most már heti háromszor edzem. Azt gondolom, hogy bár igényel némi szervezést, meg lehet oldani a dolgokat, ha az ember igazán akarja. Én most jutottam el oda, hogy tudom, van annyi energiám, hogy ez belefér.”

Az eredmény pedig önmagáért beszél. 

fotó: Facebook/Tatár Csilla
fotó: Facebook/Tatár Csilla

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top