Sztárok

Súlyos betegségen esett át Janics Natasa

Súlyos betegségen esett át Janics-Dusev Natasa. Aháromszoros olimpiai bajnok kajakozónő háromhetes kihagyást követően újra edz, de azt még nem tudja, fog-e még valaha versenyezni.

Rövid idő alatt egy kedvező és egy kedvezőtlen fordulattal is szembe kellett néznie Janics Natasának. A háromszoros olimpiai bajnok súlyos betegség miatt hagyta ki a szezont, ugyanakkor Kínában edzőként próbálhatja ki magát.

Az elmúlt időszakban keveset lehetett hallani a Rióban 9. helyen végzett Janics Natasáról. Az NSO úgy tudja, a kajakozónő nem adta fel a versenyzést, de idén már biztosan nem állhat rajthoz. Az olimpiát követő háromhetes pihenője után betegedett meg Janics Natasa, amely olyan súlyos volt, hogy novemberben operációt hajtottak végre rajta.

A betegségről nem kívánt nyilatkozni, ugyanakkor annyit elárulhatott, a közelmúltban újra kezdhette az edzéseket. Janics Natasa formája egyelőre meg sem közelíti a korábbit, hiszen mindössze húsz kilóval tudott csak fekve nyomni a korábbi százhúsz helyett. A szezonra már nem tud időben fölkészülni, de reméli, mielőbb visszanyeri a versenyzéshez szükséges fizikai állapotát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top