Sztárok

Kiderült, mi okozta George Michael halálát

George Michael karácsonykor halt meg. Azóta találgatják halálának okát, vizsgálják annak körülményeit. A BBC televízió keddi műsorában gyermekkori barátja mondta el, szerinte miért halt meg a világsztár.

George Michael karácsonykor halt meg, a szomorú hírről az NLCafé is beszámolt. Akkor még rejtély volt, mitől halt meg a sztár, ma már erre is fény derült. Gyerekkori barátja szerint kemény drogok okozták az 53 éves világsztár halálát.

Andros Georgiou George Michaellel együtt nőtt fel, korábban turnéira is elkísérte a világsztárt. A férfi a BBC televízió keddi interjúműsorában azt mondta, egykori barátja életében ismét megjelentek a kemény drogok. Michael “valamiből túl sokat szedett be”, és ezt egyéb drogokkal, antidepresszánsokkal és alkohollal is keverte.

A gyermekkori barát nem hiszi, hogy George Michael öngyilkosságot követett volna el, bár úgy tudja, az énekes gondolataiban ez is megfordult. “Abszolút marhaságnak” nevezte ugyanakkor azokat a sajtóértesüléseket, amelyek szerint a popsztár heroinfüggővé vált volna. “Ez az a drog, amelyhez soha nem nyúlt” – fogalmazott George Michael korábban zenei producerként tevékenykedő egykori barátja.

A halálesetet vizsgáló hatóság december végi közleménye szerint az első halottkémi szemle nem hozott olyan érdemi eredményt, amelyből egyértelműen megállapíthatták volna az énekes halálának okát. George Michael menedzsere, Michael Lippman szerint az énekes halálát hirtelen szívmegállás okozta, de a hatóságok hivatalosan ezt egyelőre nem erősítették meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top