nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Meghalt Mercy Miki

Meghalt Mercy Miki

Élő adás közben agyvérzést Mercy Miki, a népszerű mulatós zenész. Életét már nem tudták megmenteni, özvegye sírva meséli el, mi történt az énekessel.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Tragikus hirtelenséggel, élő adás közben lett rosszul és halt meg Strein Miklós, vagy ahogy egy ország ismerte: Mercy Miki. A népszerű mulatós zenész a születésnapján, január 11-én kapott agyvérzést rádiós adása közben, elvesztette eszméletét, és már nem is nyerte vissza. Január 15-én, vasárnap a kórházban meghalt – írja a Blikk.

Mercy Miki özvegye, Hegedűs Erzsébet most szóban meséli el, mi történt azon a végzetes napon. 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon