Sztárok

Bemutatta a nőjét Harry herceg a családjának

A Buckingham-palotában ez azért nem úgy megy, hogy becsönget a lány, a tesó kinyitja a kaput, két puszi, és jöhet a kávé. Harry herceg "hivatalos" körülmények között vitte haza Meghan Markle-t, és mutatta be Vilmosnak és Katalinnak.

Na persze, túl nagy feneket sem kerítenek neki, mivel Harry nem a Buckingham palotába, azaz II. Erzsébet rezidenciájára vitte Meghan Markle-t, hanem “csak” a bátyjának, Vilmos hercegnek és feleségének, Katalin hercegnének mutatta be. 

Az esemény még múlt kedden történt, pont egy nappal Katalin 35. születésnapja után. Vilmos egyébként már találkozott Harry herceg nőjével, de épp csak bemutatkoztak, és nem volt idejük beszélgetni. Brit lapok megjegyzik, hogy Harry roppant jó viszonyt ápol sógornőjével, és nagyon fontos neki, hogy Katalin mit gondol a szerelméről. A The Sun megjegyzi, hogy a találkozó jól sült el, és hogy Meghan egy bőrkötéses naplóval lepte meg Katalint a születésnapja alkalmából. 

Bemutatta a nőjét Harry herceg a családjának

A lap hozzáteszi, hogy Harry és Meghan nemrégiben Norvégiában víkendeztek, a karácsonyt viszont annak ellenére külön töltötték, hogy lencsevégre kapták őket, amikor fát válogattak Londonban

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top