Sztárok

Tóth Gabi visszavonul

Tóth Gabi visszavonul, legalábbis egy időre. Mint mondta, szüksége van egy kis elvonulásra. A Tóth Verával közös koncertjeit is lemondta. A rajongók felháborodtak.

“Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy a Sister Act műsor 2017-ben a televíziós, színházi elfoglaltságaim, stílusváltásom, alkotói elvonulásom miatt bizonytalan ideig szünetel az Orfeumban. Ezen feladatok nyomán kialakult kötelezettségeim miatt már a január 31-re meghirdetett koncerten való fellépést sem tudom vállalni, így a Sister Act műsor helyett a testvérem, Vera koncertsorozatai kerülnek megrendezésre, vendégművészekkel!” – írta ki hivatalos oldalára Tóth Gabi és természetesen Tóth Vera is megosztotta a hírt.

 A rajongók viszont nem jól fogadták, több felháborodott komment is érkezett. “Vera, ha már meg volt hirdetve, nem fair, hogy nem tartjátok meg. Kit érdekel, hogy stílust vált meg a többi. Baromi gyenge kifogás. Gabi nőjön már fel végre, és vegye komolyan a közönségét, mert utána fognak köpni! Pláne, hogy nem léptetek fel olyan gyakran ezzel a műsorral. Meg kéne kicsit cibálni a »művésznőt«, hogy észhez térjen” – írta az egyikük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top