Sztárok

Vajna Tímea bugyiban táncolva indítja az évet

Még nem teljesen világos, hogy mi okból, de Vajna Tímeáról új videó készült, amiben bugyiban és melltartóban szexizik. Szerencsére ez a felvétel nem privát felhasználásra készült, Andy Vajna felesége az Instagramon indította az évet egy adag erős villantással.

Ha valaki figyelemmel kíséri Vajna Tímea munkásságát a közösségi oldalakon (és igen, mi természetesen elkötelezett követői vagyunk), akkor észrevehette, hogy az elmúlt időben megszaporodtak a fehérneműs fotók. Annyira, hogy még karácsonyi időszakban sem kellett lemondanunk arról, hogy láthassuk melltartóban Andy Vajna feleségét:

#merryxmas #santamom ????

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Ám Vajna Tímea az évet már nem ezekkel a statikus állóképekkel indítja, hanem egy videóval, amiben a szexi darabokban még táncol is. Sőt a bugyi és melltartó fölé még egy szőrös kardigánt is kapott, amitől teljesen Victoria’s Secret hatású lett a videó.

De jogosan merül fel a kérdés, miért készült ez a villantásokban gazdag videó? Vajna Tímea talán bugyimodellnek állt? A válasz vélhetően: nem. Hiszen az egyetlen reklámszöveg a felvételen annyi: TIMEA VAJNA. Tán egy imázsvideó? Vagy egy új termék a Vajna házaspártól? Amíg pedig a konkrét magyarázatra várunk, addig itt van még néhány friss, dögös kép Andyné Vajnáról a mai 0 fok mellé. Mint az köztudott, Vajnáné a Maldív-szigeteken pózolt, görnyedt, illegette magát. 

#palmtrees???? #maldives #morning #summervibes @rebeccaswimwear

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Happy new year #happynewyear from #maldives ???? @aravind_prabhathika @marcosmellocavallaria

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

#werk with @marcosmellocavallaria @cavallariafilmes

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top