Sztárok

Lagzi Lajcsi kibékítette Kis Grófóékat

Lagzi Lajcsinak köszönhetően újra az eredeti felállásban hallhatja a közönség a No roxa ájt és a Lej mamo, lejt. Kis Grófo és Jolly ugyanis kibékültek.

Mint ismert, a két mulatós zenész tavaly januárban Londonban veszett össze, mivel Kis Grófo nem ment el a brit fővárosban tartott koncertre, cserben hagyva ezzel kollégáit, Jollyt és Suzyt. Az incidens után Jolly megfogadta, hogy soha többet nem akarja közösen énekelni Grófóval a No roxa áj és a Lej mamo, lejt, amiket azóta sem hallhatott eredeti formájában a közönség. Most azonban úgy tűnik, megtört a jég, méghozzá Lagzi Lajcsinak köszönhetően, aki a Budapest Arénába hívta a mulattatás nagyágyúit, köztük Kis Grófót és Jollyt is, akik a sértettséget félretéve elfogadták az ajánlatot. Január 7-én együtt szórakoztatják a közönséget.

“Büszke vagyok rá, hogy sikerült összehoznunk egy ilyen bulit. Ennek örömére kértem fel az előadókat, köztük Grófót és Jollyt is, hogy sérelmeiket félretéve örömzenével indítsuk az évet” – mondta Lagzi Lajcsi a Blikknek.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top