nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Varázslat hozta meg a boldogságot Liptai Claudiának?

Varázslat hozta meg a boldogságot Liptai Claudiának?

Liptai Claudiára az utóbbi időben rátalált a boldogság. Van, aki ezt egy varázsfonalnak tulajdonítja, amivel több celeb is rendelkezik, például Demcsák Zsuzsa is.
NLCafé
f Ajánlom

Liptai Claudia karácsonykor vallotta meg, hogy talán még soha életében nem volt ennyire boldog. Rövid időn belül igaz szerelemre talált, és nemrég kisfia született. Gazsi Gizi jósnő ezt a rontás elleni piros fonallal hozza összefüggésbe, amit a műsorvezető tőle kapott – írja a Bors.

“Clau életében sok tragédia volt, de mióta fonalat kötöttem a kezére, elindult pozitív irányba. Az ismert emberek közül elsőnek Hernádi Judit kapott tőlem fonalat, van Ábel Anitának, Kárász Robinak is, és még so­rolhatnám. Ez nem csak a kötésről szól. Ilyenkor meg kell tisztítani a tulajdonosát, levenni az átkot, a szellemet, és egy burkot kell köré építeni egy szertartás keretében. Ezt tudja az anyukám, a nagylányom és én. Csak mi tudjuk, hogy mit kell közben mondani, csak úgy lesz hatékony” – mondta el Gazsi Gizi.

Fotó: facebook.com/pg/LiptaiClaudiaHivatalos
Fotó: facebook.com/pg/LiptaiClaudiaHivatalos

A varázslatban Demcsák Zsuzsa is hisz, és erőt ad neki Liptai Claudia boldogsága. “Voltam jósláson Gazsi Gizinél, és most újra elmegyek. Egyébként azóta van fonal a csuklómon és a gyerekeimén is. Nekem ez jó érzés, ha működik, ha nem, ha csak placebo, akkor is. Ez a karkötő megvéd a rosszakaróktól. Védelmet, egészséget remélek tőle magamnak és a családomnak. És igen, szeretném megtalálni a társam 2017-ben. Nagyon szeretem Claudiát, a gyerekeink is szeretik egymást, egy oviba jártak. Az, hogy ő ilyen boldog, erőt adhat azoknak a nőknek, akik egyedül vannak” – mondta. 

 

Megosztás Facebookon