Sztárok

Kéregetőnek nézték a kerekesszékes színészt, Fenyvesi Zoltánt

Gyermekkora óta kerekesszékben ül, de semmi más nem különbözteti meg a vele egykorú társaitól. Fenyvesi Zoltán, a Tiszta szívvel című film 24 éves főszereplője őszintén beszélt a mindennapjairól, a családalapításról, és arról is, milyen érzés, amikor valaki azt hiszi, hogy kéreget

Tabuk nélkül válaszolt Lovász László műsorvezető kérdéseire Fenyvesi Zoltán a VIASAT3 Lakástalkshow című műsorában ma este. A 24 éves kerekesszékes színész az adásban elárulta, édesanyjának köszönheti, hogy ilyen önálló lett, amiért a mai napig nagyon hálás neki. 

“Édesanyámat sok támadás érte, azt gondolták, hogy nem támogatja eléggé sérült gyermekét. Én viszont hálás vagyok neki, hogy önálló lettem, és emellett mindig ott volt, mint védőháló” – mondta a Tiszta szívvel sztárja.

Fenyvesi Zoltán arról is beszélt, hogy az embereknek rengeteg kérdésük van a kerekesszékesekhez, amit nem mernek feltenni. Sajnos azonban az is előfordul, hogy udvariatlanul viselkednek. 

VIASAT3/Udvardi Szabolcs
VIASAT3/Birtalan Zsolt

“A filmben van egy rész, amikor a Bazilikánál pénzt akarnak adni Zolikának, a karakteremnek. Velem az életben nagyon sokszor előfordult” – mesélte. A fiatal színész eleinte még nehezen kezelte az ilyen helyzeteket, de ma már tisztában van vele, hogy semmit nem tehet ellenük.

VIASAT3/Udvardi Szabolcs
VIASAT3/Birtalan Zsolt

Zoli a műsorban a családalapítással kapcsolatos kérdéseket is megválaszolta. Nem titkolta, hogy nagyon szeretne majd saját családot, de egyelőre orvosi vizsgálatok szükségesek, hogy kiderüljön, lesz-e erre valaha lehetősége.

VIASAT3/Udvardi Szabolcs
VIASAT3/Birtalan Zsolt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top