Sztárok

Angelina Jolie boldog – első családi képek Brad Pitt nélkül

Amióta Angelina Jolie és Brad Pitt bejelentették a válásukat, nemigen láthattuk egyik sztárt sem. Most viszont itt vannak az első családi képek, amelyeken a színésznő boldognak tűnik.

Brad Pitt már novemberben vállalta, hogy az Allied (Szövetségesek) kedvéért kamerák elé áll, a vörös szőnyeges bevonulását pedig kielemezték mindenfelé. Mennyire tűnik boldognak, mennyire viselte meg a szakítás, mennyit fogyott/hízott? Szóval várható volt, hogy Angelina Jolie első képeit is nagyító alatt vizsgálják majd. 

A mostani családi fotók pedig minden várakozást felülmúltak. Nézd csak meg, milyen boldognak tűnik a színésznő, aki a gyerekeivel éppen Coloradóban vakációzik.

Megnézem
Összes kép (1)

Mintha kicsit kikerekedett volna az arca, nem tűnik nyúzottnak, pedig a válás bejelentése előtti hónapokban Angelina Jolie beteges soványsága volt a téma. Nemcsak ő, hanem a gyerekek is kiegyensúlyozottnak tűnnek. 

Ameddig Shiloh, Vivienne és Knox a városban sétált az anyjukkal, addig Pax, Maddox és Zahara síeltek. 

Egyedül Brad Pittet nem látták sehol, pedig a békülésről is pletykáltak az év végén.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top