Sztárok

Egyszerre várandósak a Mamma Mia! sztárjai

Nemcsak az amerikai Mamma Mia! főszereplője, Amanda Seyfried várandós, babát vár a magyarországi Sophie, Simon Boglárka is, aki a Madách Színházban játssza a musical főszerepét.

Simon Boglárka – aki Sophie-t játssza a világhírű musicalben a Madách Színházban – szívéhez kapott, amikor meglátta az újságban, hogy állapotos a Mamma Mia! sztárja. “Ez lehetetlen, honnan tudják?” – kérdezte kollégáját, Szerednyei Bélát. Aztán kiderült, a cikkben Amanda Seyfriedről írtak, aki az amerikai mozifilmes változatban alakítja Sophie-t.

“Ez a legnagyobb boldogság, amit valaha átéltem. Hogy színészi hasonlattal éljek, anyaszerepben mindig te vagy az első, és sosincs kettőzés! Azt mondja az orvosom, hogy június 25-én születik a babánk, pont két nappal az ötödik házassági évfordulónk után. Harmincéves vagyok, egy éve próbálkoztunk, és novemberben beköszönt: itt vagyok. Tizenhárom hetes, még nem lehet tudni a nemét, de van egy olyan érzésem, hogy kisfiú lesz. Lehet, tévedek, de mindegy is, csak egészséges legyen! Már neveken is gondolkodtunk, a fiú megvan: Sebestyén. Azért ez még nem biztos, előbb megnézzük, hogy illik-e hozzá. A családunknak karácsony este mondtuk el, azt hiszem, ennél szebb ajándék nincs is” – mesélte a Borsnak Simon Boglárka, aki helyett éppen most keresnek új szereplőket a színházban, de később visszatérhet majd a szerepeibe.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top