Sztárok

Kiengedték a börtönből VV Indiánt – nyomkövetőt kapott

VV indiánnak jól indult az új év, ugyanis 2017 január elsején szabadult a börtönből, fél év fogság után. Most elmondja, milyen volt számára a bent töltött idő.

Az év első napját már otthon, a saját ágyában töltötte VV Indián, vagyis S. György, aki mintegy fél évet volt előzetes letartóztatásban, miután lekapcsolták egy drogkereskedő bandával. A  Nagy Ignác utcai büntetés-végrehajtási intézetben egyébként több ismerősével is találkozott. 

“Nem tört meg a rácsok mögött ez a hat hónap. Sőt igazából nem is volt olyan rossz vagy elviselhetetlen, mint azt sokan gondolnák, mert találkoztam jó sok ismerőssel. Arról nem is beszélve, hogy most derült ki számomra, kik az igazi barátaim, akik a nehéz időszakban sem pártoltak el mellőlem” – mondta a Blikknek VV Indián, akire még jó néhány tárgyalás vár, hogy kiderüljön, bűnösnek találja-e a bíróság, ám ezt az időt már otthon, a családja s a barátai köré­ben töltheti. az ügyvédje szerint nyomkövetőt kap majd.

Kiengedték a börtönből VV Indiánt - nyomkövetőt kapott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top