Sztárok

Tóth Gabi átalakulása szépen megtervezett

Tóth Gabi igazi kaméleon. Az énekesnőt láthattuk rövid szőke és derékig érő barna hajjal is. Az elmúlt egy évben mindent kipróbált, sőt még a nevét is megváltoztatta.

Tóth Gabiról sok minden elmondható, de az, hogy unalmas, nem igazán. Az énekesnő vagy egy új hajkölteménnyel, esetleg egy menő tetoválással újított be az év során, amivel rajongóit is jócskán meglepte. Nézzük végig az X-Faktor mentorának legemlékezetesebb pillanatait: 

Már az év elején Tóth Gabi rövid szőke haját felejtve, előrukkolt valami egészen újjal: hosszú barna hajkoronával lepte meg követőit:

 A frizuraváltás után, jött az életmódváltás, fogyókúrába is kezdett, amiről így mesélt: “Nem tagadom, hogy kicsit elengedtem magam a téli időszakban, de nem nehéz, ha van egy párom, aki mindig isteni finomakat főz nekem” – mondta Tóth Gabi, aki később meg is mutatta, hogy formálódik az alakja:

Alakulok!????????????????☺️???????????? #lifetilt #lifetiltfood #nemadomfel #elèredhaakarodLifetilt FOOD lifetiltblog

Közzétette: Tóth Gabi – 2016. március 25.

Aztán az énekesnő még a nyáron joggal sokallt be, leginkább azokra akadt ki, akik azzal támadták, hogy felszaladt rá néhány kiló:

 “Azért hogy őszinte legyek, bosszant, hogy az ember hízik 3-4 kilót, és már azzal van tele minden, hogy elhízott Tóth Gabi, és egyre csak hízik, és hízik… Eddig jól éreztem magam a bőrömben… pluszkilók ide vagy oda… Sajnálom, hogy még mindig 40 kilósnak kell lenni ahhoz, hogy egy nőt szépnek lássanak… ELEGEM VAN A BULVÁRBÓL! Elegem van, hogy emiatt vagyok egy idióta celeb…” – fakadt ki korábban közösségi oldalán Tóth Gabi.

De megállásra nem volt idő, ugyanis kezdetét vette az új X-Faktor, amire gőzerővel készült az énekesnő. Feltehetően úgy gondolta, ha már ő ott az egyetlen “régi” zsűritag, legalább külsőleg megújul valahogy. Szerintünk remekül állt neki az új frizurája, ami szolid, mégis mutatós. Igazán jó választás volt a frufru!

X faktor sajtóra fel! #irányxfaktor #xfaktorhun @xfaktorhun

tothgabi (@tothgabi) által közzétett fénykép,

És valljuk be, a szolid szőkés frizura egy kis göndörítéssel megbolondítva, még különlegesebbé teszi az énekesnőt:

????????❤️ #megyünkforgatni ????????

tothgabi (@tothgabi) által közzétett fénykép,

 ….aki csak úgy ragyog:

Lesz miről beszélni ???? #xfaktorhun #xfaktor @xfaktorhun

tothgabi (@tothgabi) által közzétett fénykép,

Mindez pedig megalapozta az idei év nagy változását, mert az énekesnő arról mesélt, nekünk, hogy az idei évben már a zenei fejlődésére koncentrál majd. “A műsorok miatt most sokat szerepelek, de az a tervem, hogy mostantól inkább a zenémmel hívom majd fel a figyelmet magamra.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top