Sztárok

Ónodi Eszter arcai – Neked melyik a kedvenced?

Ónodi Eszter egész egyszerűen ezerarcú. Időről időre elvarázsol minket a profizmusával és azzal, hogy hányféle karaktert tud tökéletesen megformálni.

Ónodi Eszter most éppen Jankaként szögezi a nézőket a képernyő elé az Aranyélet második évadában. Remekül hozza a pénzéhes, mindig az erősebbhez csapódó nő szerepét, aki azért anyaként is próbálja megállni a helyét, még akkor is, ha ez nem mindig sikerül neki tökéletesen. Úgy gondoltuk, összeválogatunk néhány videót a színésznő filmjeiből, a teljesség igénye nélkül, hogy felidézzük, mennyi mindent adott nekünk. Egyszerűen ezerarcú, és ez még csak néhány filmes szerepe!

A Meseautóban Kovács Veraként egy nagyon fiatal ártatlan lány, igazi naiva, aki később rájön, hogy egy cselszövés áldozata lett, és ezt nem tűrheti, ő maga is cselhez folyamodik. Igazán bájos a szerepben.

A Valami Amerika Esztereként egy visszafogott nő, aki bár Tamással jár, beleszeret az (állítólag) Amerikából érkező Alexbe, aki mellett teljesen kivirul, miközben alkalmi idegenvezetőként megmutatja neki a várost, de csalódnia kell.

Eszter visszafogottsága a Valami Amerika második részében is megmarad, ám itt már megpróbál tanácsot kérni a szexi Timitől, és végül egy vészhelyzet miatt beugróként egy igazán forró jelenet eljátszásába is belekényszerül, amit szintén remekül megold.

Ónodi Eszter az Aglaja című filmben is lenyűgöző alakítást nyújt. A film magyar–román cirkuszi mutatványoscsaládról szól, ahol Sabinának egy különleges attrakcióval kell előrukkolnia, hogy a porondon maradhasson, ezért kidolgozza a mutatványt, melyben a saját haján lóg a kupolában, miközben égő fáklyákkal zsonglőrködik. A gond az, hogy később ugyanezt várja el a saját lányától is…

Az Anyám és más futóbolondok a családban című filmen belül is rengetegféle arcát láthatjuk a színésznőnek. Egy 94 éves asszony meséli el az életét a lányának. A számtalanszor költözni és változni kényszerülő fiatalkori énjét pedig Ónodi Eszter alakítja, emellett pedig az idős szereplő hangját is ő kölcsönzi.

Neked melyik filmben tetszett a legjobban Ónodi Eszter, a felsoroltak közül? Szavazz!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top