Sztárok

Ő Tom Hanks unokája, akiről sosem beszélt

Nagyon vidám, érdeklődő és aranyos kislány Tom Hanks unokája, aki idén áprilisban született. A gyerek nevét egyelőre nem tudni, de figyelembe véve, hogy eddig nem is tudott a kicsiről a világ, ez már csak részletkérdés.

A hónap elején derült ki, hogy Tom Hanks ismét nagypapa lett. Az InTouch magazin exkluzív információit lehet tudni a gyerekről. Például azt, hogy áprilisban született, az édespaja Chet Hanks, az édesanyja pedig Tiffany Miles. 

Ő Tom Hanks unokája, akiről sosem beszélt

Most pedig itt vannak az első fotók a kicsiről. “Tiszta Tom, az arcformáját tőle örökölte, ezt a vak is látja” – írja a Daly Mail. 

Chat Hanks amúgy az InTouch cikk után úgy határozott, beszél a lányáról, és arról, hogy a gyerek mentette meg az életét. Korábban Tom Hanks fia drog- és alkoholproblémákkal küzdött, mára viszont józan életet él. 

“Megosztom veletek a hírt, mert hamarosan úgyis megjelenik. Van egy lányom. Ő az oka, hogy másfél éve tiszta vagyok. Nem posztoltam róla, nem osztottam meg róla fotókat, mert nem akartam közszemlére tenni.”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top