Sztárok

Eljegyezték Serena Williamset

Eljegyezték Serena Williamset. A korábbi világelső, jelenleg a világ második legjobb teniszezőnője versben mondott igent szerelmének, Alexis Ohaniannak.

Megkérte kezét szerelme, és igent mondott Serena Williams, a világ egyik legkiválóbb teniszezőnője. A 35 éves Serena versben adta hírül az örömteli hírt. Párjával nagyjából egy évvel ezelőtt ismerkedtek össze Rómában, és a lánykérésre is az örök városban került sor, amint az a Reddit-oldalán közzétett versből kiderült.

A 33 éves Alexis Ohanian, a Redit – ismert és sikeres kockázati tőkekezelő vállalkozás az Egyesült Államokban – egyik tulajdonosa december 29-én tette föl a kérdést a teniszcsillagnak, aki azonnal igennel válaszolt. Lehet egy ilyen kérést egyáltalán visszautasítani?

Serena Williams – aki megelégelte a hülye újságírói kérdéseket – Instagram-oldalán máris sokan gratuláltak és kívántak sok boldogságot a jegyespárnak. Arról, hogy az esküvőre mikor és hol kerül sor, a szerelmesek egyelőre nem nyilatkoztak.

Bear necessities

Serena Williams (@serenawilliams) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top