Sztárok

Schmuck Andor közölt egy tényt Zámbó Jimmy haláláról

Újév környékén mindig szóba kerül a rejtélyes tragédia. Ami biztos: Zámbó Jimmyvel golyó végzett, Schmuck Andor viszont bizton állítja, hogy a népszerű, slágergyáros énekes nem akart véget vetni saját életének, ugyanis nem volt rá semmilyen indítéka.

2001. január 2-án, 18 nappal negyvenharmadik születésnapja előtt halt meg Zámbó Jimmy, a köznyelvben egyszerűen csak: a “Király”. Információk szerint főbe lőtte magát egy Beretta típusú kézifegyverrel, a tragikus esettel kapcsolatban pedig egy halom teória kelt életre. Egyesek öngyilkosságról beszéltek, mások véletlenről, aztán jött Hulé Éva, Jimmy és neje régi ismerőse, aki közölte, hogy szerinte nem Jimmy húzta meg a ravaszt, de hogy kicsoda, azt nem árulta el. Ő később elhunyt, titkát (elméletét) pedig a sírba vitte. Az énekes halálával kapcsolatban sokan a mai napig depresszióról és öngyilkosságról beszélnek, ezt a teóriát viszont a régi barát, Schmuck Andor cáfolja. 

“Az csak egy városi pletyka, hogy Jimmy depressziós volt, számos ilyen fikció látott napvilágot azóta is – mondta a politikus a Borsnak. – Van, aki azt hiszi, hogy a mene­dzsere voltam, de ez nem igaz. A barátja voltam, aki önzetlenül segített neki, amikor szüksége volt rám. Fásy Ádám szépségkirálynő-választásán ismertük meg egymást, mindketten zsűriztünk. Ott derült ki, hogy gyerekkorunkban egy házban laktunk. Az első beszélgetésünktől kezdve jó barátok lettünk.”

Schmuck hozzátette, szerinte méltatlan, hogy Jimmyre tizenhat év után is úgy akarnak emlékezni, mint egy botrányhősre, mivel ő úgy véli, a Király “őszinte ember volt, tele szeretettel”. Schmuck megjegyzi, hogy Jimmy nem volt depressziós, és dugig volt tervekkel. “Épp 2001-ben volt vége az RTL-es műsorának, és egy újabb gigaprojektről tárgyalt. Azt is hallottam, hogy kiégett, elege volt az életből. Nos, erre azt tudom válaszolni, hogy amíg egy művész alkot, addig nem lehet fáradt. Jimmy szeretett élni, azon az estén sajnos nem volt szerencséje.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top