Sztárok

Tóth Andi hatalmas mérföldkőhöz érkezett

Végre elérkezik a várva várt dátum az X-Faktor előző szériájának fiatal nyertese januárban betölti a 18-at. Az énekesnő már készül a nagy napra, ami változásokat is hoz majd.

Tóth Andi 2017 január 18-án lesz 18 éves. Az énekesnő mérföldkőként tekint a nagykorúságra. Változásokat tervez. “Eddig is harsány voltam, de ezután egy kicsit önállóbb leszek. Legújabb dalom a I’ve got a Fire bejutott a legjobb 30 közé A Dal műsorában, ami már előszele annak az Andinak, akit jövőre szeretnék bemutatni. Tele vagyok energiával, ötletekkel, és ebben a dalban minden eddigi elnyomott érzésem és visszafojtott energiám megjelenik majd. Egyre inkább megtalálom önmagam a zenében. Eleinte, első dalaimmal még kis útkereső voltam, de most már tudom, mi az, amit valóban szeretnék megvalósítani a karrieremben. Jövőre egy igazán rockos, vad és egyben nőies imázst kialakítani, igazán szabadon!” – mesélte a Blikknek Tóth Andi, aki nem tudja még, hogy hol ünnepel majd, de nagy bulit tervez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top