Sztárok

A Reszkessetek, betörők! mindent eltipor

A Reszkessetek, betörők! első és második epizódja december 24-én és 25-én kimagasló nézettséggel futott. A karácsonyi hét nézettségi listáját toronymagasan nyerte a trilógia első része, mely az év hatodik legnézettebb műsora lett a kereskedelmi célcsoportban.

Nincs karácsony Kevin nélkül – mára szállóigévé vált a mondat, és ezt jól mutatja az is, hogy december 24-én a Reszkessetek, betörők! első része 35,8 százalékos közönségarányt ért el a kereskedelmi célcsoport körében, amivel egyértelműen az 51. heti nézettségi lista első helyét szerezte meg. Sőt éves összevetésben a hatodik legnézettebb műsor lett a kereskedelmi célcsoportban, csak 5 labdarúgó Eb-mérkőzés előzi meg, ezzel pedig egyúttal az év legnézettebb filmje és RTL Klub-os műsora is lett.

A top 30 műsor között szerepel a 16. helyen a Válótársak második évadának múlt heti adása, a Gyertek át! szezonzáró epizódja a 18. helyen, valamint 30. lett a XXI. század című késő esti műsor 51. heti adása. 

(Forrás: RTL Magyarország, illetve: Nielsen közönségmérés. 2016. 51. hetében, a 18–49 éves korosztály körében, főműsoridőt (19:00-23:00) vizsgálva. Live+AsLive nézettségi adatok)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top