Sztárok

Meghalt Carrie Fisher

Meghalt Carrie Fisher. Az amerikai színésznő legemlékezetesebb alakítását a Csillagok háborúja Leia hercegnőjeként nyújtotta.

A 60 éves korában, kedden elhunyt Carrie Fisher legismertebb alakítása a Csillagok háborújában Leia Organa szerepe volt. Carrie Fisher lánya, Billie Lourd megerősítette, hogy édesanyja, Carrie Fisher szívinfarktusban halt meg Los Angelesben ma reggel, helyi idő szerint 08:55-kor. Amint azt megírtuk: Carrie Fisher egy Londonból Los Angelesbe tartó gépen kapott szívrohamot, december 23-án. A reptérről egyenesen a kórházba szállították, ahol keddig küzdöttek az életéért.

Meghalt Carrie Fisher

Debbie Reynolds és Eddie Fisher színész közös gyermekeként 1973-tól egy londoni művészeti iskolában tanult színészetet egy évig. Hollywoodba visszatérve, 19 éves korában szerepet kapott a Csillagok háborúja első részében, 1977-ben. Fisher a folytatásokon kívül több más filmben is szerepelt, mint a Blues Brothers, a Magas barna férfi felemás cipőben, vagy Hannah és nővérei címűben.

1985-ben bipoláris depressziót állapítottak meg nála. Egyetlen gyermeke, Billie Lourd 1992-ben született. A kilencvenes években több hollywoodi forgatókönyv írásában is részt vett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top