Sztárok

Sztárok és ritkán látott testvéreik – fotókkal

Vannak testvérpárok, akik mindketten ismertek, így gyakran láthatjuk őket együtt, Tóth Vera és Tóth Gabi, Vastag Csaba és Vastag Tamás, és még sorolhatnánk... De érdekes megnézni a sztárok civil testvéreit is, hogy mivel foglalkoznak, mennyi közös van bennük, és mennyire hasonlítanak. Mutatjuk!

Homonnay Zsolt és testvére, Viktor

Homonnay Zsolt 5 évvel fiatalabb öccse, Viktor operatőrként dolgozik. Kiskorukban nagyon közel álltak egymáshoz, de amikor Homonnay Zsolt 14 évesen kollégiumba költözött, kissé eltávolodtak. Felnőttkorukban egy sajnálatos esemény az édesapjuk halála hozta őket újra közel egymáshoz. 

A képek alapján gyermekként és felnőttként is nagyon hasonlítanak.

 Szabó Zsófi és testvére, Melinda

Szabó Gyulának nem Szabó Zsófi az egyetlen lánya, A színész háromszor nősült. Az első felesége Kovács Ibi, főiskolai szerelme volt. Második felesége ajándékozta meg Melindával és Attilával. Majd a felesége halála utána megismerkedett Madarász Pálmával. Ő Zsófi édesanyja, aki három évvel a lánya születése után egy fiúval is megajándékozta a színészt. Szabó Zsófi Melindával posztolt közös képet:

 Hosszú Katinka és testvérei, Gergő és Ádám

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top