Sztárok

Sztárbabák, akik idén karácsonyoznak először

Emlékszel még azokra a sztárbabákra, akik idén születtek? Végignéztük, kiknek született ebben az évben gyerekük, nekik igazán különleges lesz a karácsony, az biztos.

A sort Pásztor Anna nyitotta meg az évben. A 43 éves énekesnő közösségi oldalán osztotta meg rajongóival a jó hírt januárban. “Amazon királylány Zoé baba ma 13:36-kor megérkezett! 55 cm 3690 g! Mindannyian jól vagyunk! Köszönjük mindenkinek, aki gondolt ránk, és szorított nekünk!” – írta Pásztor Anna.

Sztárbabák, akik idén karácsonyoznak először

Április 11-én született meg Dundika és Majka második közös gyermeke, Majoros Olivér Nathaniel. Az új családtagnak négy és fél éves kisfiuk, Marián is nagyon örült.

A vártnál néhány nappal előbb, május elején született meg Csobot Adél és Istenes Bence kisfia. A kicsi is és Adél is makkegészségesek.

Sztárbabák, akik idén karácsonyoznak először

Kiss Ádám apa lett. A népszerű humorista első gyermeke 3900 gramm súllyal és 55 centiméterrel született június 24-én.

Július végén Lajtai Kati a közösségi oldalán jelentette be, hogy megszületett kisfia.

Dobó Ági, szépségkirálynő megható fényképpel tudatta a Facebookon, hogy immár két kisfiú édesanyja. 

Október 28-án megszületett Liptai Claudia második gyermeke: a kisfiú 3690 grammal jött a világra.

És akiknél még bővült a család karácsonyig:

Sztárbabák, akik idén karácsonyoznak először

Boggie, azaz Csemer Boglárka, még a nyáron, közösségi oldalán jelentette be, hogy babát vár. A fiatal énekesnő lassan mindenórás. 

Május közepén derült ki, hogy Péter Szabó Szilvia babát vár, 34 éves énekesnő hipnoszülésre készül, és az őssejtet is levetette.

Szeretem ezt a képet! #happymum#lovemybaby#pregnancy#peace#love#babygirl#comingsoon#thankful#????????#❤️

Péter Szabó Szilvia (@szilvia_peter_szabo) által közzétett fénykép,

Ahogy Gönczi Gábor és párja is májusban jelentették be, hogy babát várnak. Kisfiúk november közepén meg is született.

 “Ha valaki megkérdezi tőlem, hogy mit tegyen ebben az időszakban, én csak azt tudom mondani, hogy legyen benne jelen, és élje meg. Ez nem egy kipipálandó feladat, hanem egy élményzuhatag, ami csak egyszer érkezik meg. Csak egyszer leszünk először szülők… A szülés pillanatára szerintem nem lehet felkészülni… csodával határos élethelyzet” – nyilatkozta korábban Gönczi Gábor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top