Sztárok

Törőcsik Mari leelőzte Liptai Claudiát

A Bors idén is összeállította a 2016 TOP 50 celebje listát, most az első öt helyezettjét ismertették. Érdekes eredmények születtek, sok minden változott a tavalyihoz képest.

A zsűri tagjai Geszti Péter, Herczeg Zoltán stylist, Sütő Enikő, Sváby András és Kósa-Boda Veronika, a Bors sztárrovatának újságírója voltak, összesített pontszámaik alapján alakult ki a végső sorrend a 2016 TOP 50 celebje listán, aminek most az első öt helyezettjét közölték.

Bár jelenleg nincs képernyőn, de idén is felkerült a listára, sőt a tavalyihoz képest egy helyet javított is, Friderikusz Sándor az 5. lett. Őt a tavalyi nyertes Liptai Cludia előzi meg, aki bár három helyet rontott mégis az egyik legboldogabb celeb, hiszen a magánélete sínre került, és nemrég született meg a kisfia. Új belépőként a harmadik helyre került Törőcsik Mari, a 81 éves színészlegendát egyszerűen imádjuk. A dobogó második fokára, szintén új belépőként Hajós András állhat, akinek nemrég saját műsora is indult a TV2-n.  Az első helyezett pedig a tavalyihoz képest egy helyet javítva Sebestyén Balázs lett. A műsorvezető nagyon örül az ország celebje címnek.

Törőcsik Mari leelőzte Liptai Claudiát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top