nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Vádemelést javasol a rendőrség Gesztesi Károly ellen

Vádemelést javasol a rendőrség Gesztesi Károly ellen

A rendőrség olyan súlyosnak találta Gesztesi Károly ittas vezetéssel kapcsolatos nyomozati anyagát, hogy vádemelést javasol a színész ellen.
NLCafé
f Ajánlom

Ittas vezetésért előállították Gesztesi Károlyt, aki  november 6-án, vasárnapra virradóra ütközött neki autójával egy járdaszegélynek a harmadik kerületben.

A Bors most megtudta, hogy a rendőrség lezárta a nyomozást az ügyben, ezt meg is erősítették. “Az ügyet a BRFK lezárta, és bíróság elé állítási javaslattal az ügyészség részére megküldte” – közölte a rendőrség sajtószolgálata, az ügyészség pedig azt is elmondta: a nyomozati dosszié kedden meg is érkezett hozzájuk. “Az iratok a mai napon érkeztek meg a Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészségre. Az érdemi ügyészi döntésről a későbbiekben – annak megtörténte után – tudunk tájékoztatást adni” – közölte dr. Bagoly Bettina főügyészségi ügyész, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője.

“Kilencvennégy napos nemivászat után ittam egy picit. Nem sokat. Amióta nem iszom, elszokott a szervezetem az alkoholtól. Nem volt ámokfutás. Egyszerűen hiba volt, amiből tanulni fogok” – nyilatkozta korábban Gesztesi Károly.

Vádemelést javasol a rendőrség Gesztesi Károly ellen
Megosztás Facebookon