Sztárok

Caramel és a felesége őszintén a gondjaikról

Caramel zárkózott ember, a magánéletéről ritkán és keveset nyilatkozik, ezúttal azonban a házasságáról és az otthoni nehézségekről is mesélt Papp Gergőnek.

A Pimaszúr átcuccol ma este folytatódik, elsőként pedig Caramelékhez költözött be Papp Gergő a feleségével. 

A szokásos, egynapos felvételen a zárkózott Caramel is teljesen megnyílt Pimaszúrnak és meglepő titkokat árult el a házasságukról, amiről eddig inkább habos-babos történeteket hallottunk.

Caramel és a felesége őszintén a gondjaikról

“Szilvi nagyon jó anya, ezt imádom benne. Lehet, hogy vannak néha vitáink, de ugyanolyan emberek vagyunk, mint bárki más. De ezek az összezördülések szerintem kellenek. Nem kell persze nagy veszekedésekre gondolni. Nagyon friss házasok vagyunk, meglepő, de még tanuljuk, hogyan tudunk együtt élni, hogyan tudunk a problémáinkon túllépni, azokat megbeszélni. Nekem például kommunikációban kell fejlődnöm, hogy le tudjunk ülni, és meg tudjunk beszélni mindent, és ne húzzuk fel magunkat.”

Caramel és a felesége őszintén a gondjaikról

Noha az igaz, hogy Caramelék házassága még friss, de közel hat éve vannak együtt Szilvivel. A zenész mégis nehezen tudja kimutatni érzéseit, még a párja előtt is: “Azért írtam már gyerekként dalokat, hogy a fájdalmaimat kiadjam magamból. Az igazán mély érzéseimet nem tudom kifejezni. Nem hallottam soha azt a szót, hogy szeretlek, még anyukámtól sem, annak ellenére, hogy kiváló a viszonyunk. Ez egy családi vonás. Viszont az apaság nagyon sokat változtatott rajtam.”

Caramel és a felesége őszintén a gondjaikról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top