Sztárok

Görög Zita egy swingerklub tulajdonosa lesz

Görög Zita tíz év kihagyás után visszatér a filmvászonra, ráadásul nem is akármilyen szerepet alakít majd. A modell azt is elárulta, hogy miért kellett ilyen sokat várni a folytatásra.

A válását lefújó Görög Zitát tíz évvel ezelőtt az Under­world című sci-fi/horror moziban láthattuk. Januártól ismét forgat. “Mitev Viktor, a rendező kért fel a szerepre, így nem kellett castingra mennem. Egyelőre csak a vígjáték előzetesét forgattuk le, amelynek jeleneteit a helyszín, a swingerklub teszi pikánssá, majd januártól kezdődik a rendes munka” – mondta a Blikknek Görög Zita, aki többet egyelőre nem árulhatott el a készülő magyar produk­cióról.

“Már az elején leszögeztem, hogy nem akarok csak szexi lenni, szeretnék kitörni ebből a skatulyából, és ezen tudatosan dolgoztam már évek óta. Az utóbbi időben is többnyire azért utasítottam vissza a filmeket, mert túl sok volt benne a szexis jelleg, azt pedig már nem akarom. Kiböjtöltem ezt az időszakot, és végre összeért a korom ezzel a szereppel, amit a filmben alakítok” – mondta el a modell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top