Sztárok

Dopeman hitelügyintézőnek állt

Amíg a popműfajból lassan kihátrál, addig az üzleti világban egyre terjeszkedik Dopeman. A rapper több lábon áll. Mint mondta, hitelügyintézőként mindenre tud megfelelő megoldást találni.

Dopeman tudja, hogy manapság nem elég egy dologgal foglalkozni, 3-4 lábon áll. “A DopeHitel szolgáltatást egy üzlettársammal csinálom, aki biztosítja a magas színvonalú céges és szakmai hátteret. Én a PR és kommunikációs vonalat viszem. A mai világban a sok lábon állás elengedhetetlen, ha túl akarsz élni. Én vagy 3-4 lábon állok. Pénzre mindig mindenkinek szüksége van, így hitelre is. Az üzleti köröm nagyjából ugyanazokból az emberekből áll, akik a zenében körbevesznek: a csibészektől a munkásokon át az egyetemi tanárokig. Eddig mindenféle rétegből jelentkeztek már pénzért, vállalkozók, magánemberek egyaránt” – nyilatkozta a Borsnak Dopeman, aki a szavahihetőségét tartja az egyik legnagyobb erényének a konkurenciával szemben. “Mindenre tudunk megfelelő megoldást találni úgy, hogy nem verjük át az embereket, nem szúrunk ki senkivel” – mondta. 

Dopeman hitelügyintézőnek állt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top