Sztárok

Dobó Ági kisfiát orvos vizsgálja

Már a kórházban számos vizsgálatot elvégeztek rajta, Dobó Ági viszont megint orvoshoz vitte.

Október 24-én született meg Dobó Ági második gyermeke, Nataniel. A kisfiú egészségesen jött világra, édesanyja pedig (akárcsak minden más szülő) szeretné, ha ez így is maradna, azaz elhordja orvoshoz, mivel számos olyan betegség létezik, melyek magzati korban még nem mutatkoznak, viszont a szülés után azonosíthatóak. Az újszülött kori ultrahangvizsgálat már 6 hetes kortól elvégezhető, és kiszűrhetőek vele például fertőzési szövődmények, sérülések, vérzések, veleszületett rendellenességek, fejlődési elmaradások, többek közt a csípőficam. 

Kétgyerekes anyukaként már rutinosabb vagyok, mint amikor Beni született. Sokszor próbálok azokból a tapasztalatokból meríteni, amelyeket nála szereztem, de aztán mindig rá kell jönnöm, hogy Bubu és Nataniel mennyire különböznek. Most a kicsivel valamivel nehezebb, ő sírosabb baba – magyarázza Dobó Ági. – Korábban sokkal aggódósabb voltam, de azért arra most is nagyon odafigyelek, hogy minden olyan vizsgálatra elmenjünk, amivel azért tehetek, hogy minden rendben legyen a gyerekekkel.” Ági azt is elmesélte, fiai hasonlítanak abban, hogy egyikőjük sem fél a fehér köpenytől. 

(címlapkép: Dobó Facebook)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top